offnews.bgкадър: Отровното трио, фейсбукБългари в чужбина ще излязат заедно на протест

...
offnews.bgкадър: Отровното трио, фейсбукБългари в чужбина ще излязат заедно на протест
Коментари Харесай

Българи от цял свят с щафетен протест за оставка на Борисов и Гешев

offnews.bg

кадър: Отровното трио, фейсбук

Българи в чужбина ще излязат дружно на митинг с посланието " Не сте сами! ", което желаят да изпратят към протестиращите у нас.

Сънародниците ни се сплотяват в общи протестни шествия, с цел да покажат, че поддържат изцяло настояванията за оставка на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Протестиращите се афишират още срещу " корупцията и обвързването на държавните структури в България с олигарси и мафия; срещу полицейското насилие; за следствие на корупцията и бистрота на управлението; за съд на отговорните за побоищата; за промени на правосъдната и изпълнителната власт; за отбрана на горите и природата; за вяра за бъдещето на България ".

Поради часовата разлика протестните шествия ще се организират щафетно: Амстердам 16:00 ч., Берлин 17:30ч., Кьолн 13:30ч., Лондон 14:00ч., Мадрид 18:00ч., Манхайм 11:00ч., Монреал 14:00ч., Мюнхен 16:00ч., Осло 13:30ч., Париж (точният час се уточнява), Прага 13:30ч., Торонто 12:30ч., Щутгарт 17:30ч.

Ето и видео от митинга в Амстердам.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР